Onze praktijk

Praktijkvisie

Wij zijn een kleinschalige praktijk waar we de patiënten vertrouwde en betrouwbare huisartsenzorg bieden volgens de richtlijnen van onze beroepsorganisaties (KNMG, NHG, LHV).
Uw huisarts is all-round: zij behandelt niet alleen een grote verscheidenheid aan gezondheidsproblemen, maar zij richt zich ook tot alle leeftijden. Ze bekijkt en onderzoekt de volledige mens achter de patiënt en houdt rekening met zijn medisch, sociaal en psychisch functioneren.
Als team staan wij voor zorg op maat, dicht bij de patiënt in de buurt.
Hiertoe bieden wij een breed aanbod van zorg binnen de praktijk, vanaf de geboorte tot en met begeleiding bij het sterfbed. We hebben geen principiële bezwaren tegen euthanasie.
Daarnaast streven we naar een goede samenwerking met andere zorgverleners in de omgeving zodat onze patiënten op tijd de juiste zorg op de juiste plaats krijgen.
Door deelname aan wetenschappelijk onderzoek in de huisartspraktijk en betrokkenheid bij het opleiden van artsen en huisartsen in opleiding proberen we ook voor de toekomst optimale huisartsenzorg te realiseren. 

Onze team

ons team bestaat uit 2 ervaren gediplomeerde doktersassistentes, een praktijkverpleegkundige en de huisarts. Daarnaast werkt huisarts Willy Bus op woensdag bij ons in de praktijk.

 

Ons team

Els Schoorl

Huisarts

Zij werkt op maandag, dinsdag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag in de praktijk.

Marianne Havik

Praktijkverpleegkundige

Zij werkt op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk.

Miranda Verheij

Gediplomeerd doktersassistente

Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk.

Jacqueline van Hameren

Gediplomeerd doktersassistente

Zij werkt op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend in de praktijk.